Gymnastik ikon

Gymnastik i Skårup

En afdeling under SIF

Sæson 2020/2021

 

Babygymnastik – lørdag kl. 10-11, Skårup Skole

Babygymnastik er for forældre og deres babyer fra 3-12 mdr. Kom og leg med dit barn og få inspiration til hvordan du kan stimulere dit barns sanser og motorik. Vi synger og laver bevægelser til musik i både højt og roligt tempo. Øvelserne vil være tilpasset dit barns alder.

Første træning er d. 12/9.

Familieholdet 1–2 år og 3-4 år – Onsdag kl. 16.30 –17.30, Øster Åby Friskole

Familieholdet er et hold hvor børn og voksne laver gymnastik sammen, vi synger, leger, triller, ruller, kaster, hopper, danser og bruger redskaber til god musik. Det er sjovt for både børn og voksne. Målet med vores undervisning er at børnene lærer at bevæge sig til musik, at de får kendskab til kroppen og dens kunnen, at de føler glæde ved bevægelse og at de udfordres motorisk. Holdet deles op i 1-2 år i den ene gymnastiksal og 3-4 år i den anden hele timen.

Krudtugler – drenge og piger 5 år til 1. kl. – Mandag kl. 16.30-17.30, Øster Åby Friskole Et hold for piger og drenge fra 5 år og til/med 1. klasse. Vi skal bevæge os til musik, have masser af sved på panden. På holdet prioriterer vi at det skal være sjovt at lave gymnastik, derfor får børnene lov til at lege gymnastikkens grundelementer ind, det være sig både rytme og spring.

Gym-mix – drenge og piger – 1. kl. til 5 kl. – Mandag 17.45 – 19.00, Øster Åby  Friskole

Holdet er for glade piger og drenge, der vil have det sjovt med leg, spring og masser af fart. Alle mixes på kryds og tværs, så børnene bliver udfordret med motorik og spring uden konkurrence – men med masser af sjov.

Dans 0.kl. til 3.kl. – Onsdag kl. 16.00 – 16.45, Skårup Kultur og Idrætscenter (1. sal)

Holdet for alle danseglade som elsker at bevæge sig til musik, som giver den gas til MGP. Vi skal lære nye bevægelser og sammensætninger som bliver til seje danse.

Herrehold – Onsdag 19.30 – 20.30, Øster Åby Friskole

Holdet for ALLE mænd som kan lide at få sved på panden. Vi arbejder med kondition, styrke og smidighed.  Mænd som trænger til at få rørt kroppen ud i alle kroge og samtidig kan lide et godt grin og masser af god stemning.

Kvindehold – Torsdag 19.30 – 20.30, Øster Åby Friskole

Kroppen skal bevæges fra yderste tåspids til det yderste af fingerspidserne. Vi skal grine og ha´ det sjovt, mens kroppen styrkes både fysisk og mentalt. Du kan være ny gymnast eller have prøvet det før, det vigtigste er lysten til bevægelse og fællesskab, så kom og prøv om det er noget for dig.

Gymnastikudvalget

Formand Peter Strandhauge
Tina Greve, Sanne F. Andersen, Anne-Birgitte Sørensen og Lea Dyrehauge  

Opstår der spørgsmål i løbet af sæsonen ring gerne til Peter Strandhauge +45 25 60 09 16 eller skriv en mail til gym@skaarup-if.dk.

Tilmelding