Gymnastik ikon

Gymnastik i Skårup

En afdeling under SIF

Sæson 2021/2022

GYMNASTIK I SKÅRUP

Baby- og børnegymnastik events 0-2 år, sted følger

I efteråret 2021 og foråret 2022 har I mulighed for at komme med til gymnastikevents for forældre og babyer på 3-12 mdr. og børn på 12-24 mdr.

Få en sjov time sammen med dit barn, hvor vi sætter fokus på den sansemotoriske udvikling og du få inspiration til hvordan dit barns motorik og sanser kan stimuleres. Øvelserne tilpasses børnenes alder. Info om datoer for babygymnastik events følger

Familieholdet 2-5 år – Onsdag kl. 16.30 –17.30, Øster Åby Friskole

Glæd jer til en times sjov familiegymnastik, tons og leg. På Familieholdet skal vi tumle, synge, lege hoppe, løbe, trille, springe, få sved på panden og bruge redskabsbaner. Både børn og forældre er aktive og det er sjovt for store og små. Målet med undervisningen er at både børn og voksne styrkes og udfordres sanseligt og motorisk, mærker bevægelsesglæde og at familierne får inspiration med hjem. På holdet laves både aktiviteter hvor alle er samlet, samt aktiviteter hvor aldersgrupperne deles op.

Krudtugler – drenge og piger 5 år til 1. kl. – Mandag kl. 16.30-17.30, Øster Åby Friskole

Et hold for piger og drenge fra 5 år og til/med 1. klasse. Vi skal bevæge os til musik og have masser af sved på panden. På holdet prioriterer vi at det skal være sjovt at lave gymnastik, derfor får børnene lov til at lege gymnastikkens grundelementer ind, det være sig både rytme og spring.

Gym-mix – drenge og piger – 1. kl. til 5 kl. – Mandag 17.45 – 19.00, Øster Åby Friskole

Holdet er for glade piger og drenge, der vil have det sjovt med leg, spring og masser af fart. Alle mixes på kryds og tværs, så børnene bliver udfordret med motorik og spring uden konkurrence – men med masser af sjov.

Dans 0.kl. til 3.kl. – Onsdag kl. 16.00 – 16.45, Skårup Kultur og Idrætscenter (1. sal)

Holdet for alle danseglade som elsker at bevæge sig til musik og som giver den gas til MGP. Vi skal lære nye bevægelser og sammensætninger som bliver til seje danse igennem sæsonen.

Herrehold – Onsdag 19.30 – 20.30, Øster Åby Friskole

Holdet for ALLE mænd som kan lide at få sved på panden. Vi arbejder med kondition, styrke og smidighed.  Mænd som trænger til at få rørt kroppen ud i alle kroge og samtidig kan lide et godt grin og masser af god stemning.

Denne sæson vil vi arbejde frem mod Landsstævnet 2022 i Svendborg. Det vil give mulighed for at deltage på et fælles herrehold  (Fynske mænd)

Kvindehold – Torsdag 19.30 – 20.30, Øster Åby Friskole

Kroppen skal bevæges fra yderste tåspids til det yderste af fingerspidserne. Vi skal grine og ha´ det sjovt, mens kroppen styrkes både fysisk og mentalt. Du kan være ny gymnast eller have prøvet det før, det vigtigste er lysten til bevægelse og fællesskab, så kom og prøv om det er noget for dig.

GYMNASTIKUDVALGET: Tina Greve, Sanne F. Andersen, Anne-Birgitte Sørensen og Lea Dyrehauge

OBS. Nogen hold er større end andre, så hvis du vil være sikker på en plads, er det en god ide at tilmelde dig allerede nu.

For løbende information, find os på Facebook i gruppen Gymnastik i Skårup

Opstår der spørgsmål i løbet af sæsonen ring gerne til Peter Strandhauge +45 25 60 09 16 eller skriv en mail til gym@skaarup-if.dk.

Tilmelding