Tennis ikon

Tennis i Skårup

Vi åbner officielt banerne lørdag den 9. maj 2020 kl. 10-12. Her byder vi på kaffe, samt lidt tennis på banerne og introduktion til kontingentbetaling, nøglesystemer, hvordan man færdes på banerne og hvordan man efterlader banerne.

Træningstider

Mandage: kl.18-20. Tennis for modne mænd, der tror de er gode til tennis.
Tirsdage: kl.18-20. Tennis for meget øvede spillere. Kvinder og mænd.
Onsdage: kl.16-18. Familietennis – mød andre familier.

Du går ind på vores hjemmeside, betaler kontingent med dit DK kort. Herefter kan du kontakte Arne Buch og få udleveret koden til vores nøgleskab, hvorefter du kan møde op ved banerne med din makker og ketcher.

Er banerne ledige, så spiller I og når I er færdige rydder I banerne op som skrevet på de ophængte skilte.

Skårup Idrætsforening og kulturcenter på Facebook, kan du søge efter en makker. Du kan oprette din tennisprofil og skrive hvornår det passer dig bedst at spille mv.

Du kan også sms eller kontakte Arne Buch på +45 29 66 34 83 og spørge efter en makker.

Der er på nuværende tidspunkt en arbejdsgruppe, da der ikke blev valgt et udvalg på generalforsamlingen.

Arbejdsgruppen består af:

Arne Buch
Lars Henriksen
Ian Kristensen
Bo Isaksen
Annette Dalmose

Udvalget Baner : Arne Møller
Opgaver: Anlæg
Kontakt: +45 62 23 11 64

Følgende virksomheder har valgt at støtte udviklingsarbejdet i Skårup Tennis. Støtten anvendes til at udvikle faciliteter og arrangementer til gavn for klubbens medlemmer.

Superbrugsen, Skårup
Aqua Vite, Sydfyn v/Karsten Kjær Michaelsen
Dansk Revision v/Niels Duedahl

Junior 10-16 år: 250 kr. for hele sæsonen.
Senior 18-60 år: 400 kr for hele sæsonen.
Senior 60 + og op: 300 kr. for hele sæsonen
Familier (husstand): 500 kr for hele sæsonen
Familier Efterår (husstand): 300 kr halv sæson

Baneleje pr. timebasis. Pris: 100 kr.

Betaler du for familietennis, sender du navne og fødselsdata på familiemedlemmerne til Annette på mail: tennis@skaarup-if.dk efter du har betalt kontingent.

Når du har betalt kontingent, kontakt Annette for kode til nøgleboks.

Fordele

• Du bliver en del af et hyggeligt klubmiljø
  • Du kan spille på 2 gode tennisbaner
  • Du får mulighed for at spille dagligt

Vi passer på vores baner – derfor er det afgørende, at vi alle fejer og vander baner efter brug.

Kontakt: Arne Buch på +45 29 66 34 83 eller tennis@skaarup-if.dk